Avoimet työpaikat

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Tuotantotalouden laitos (TUTA) Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa tuottaa kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja opetusta keskittyen teknologiapohjaisen liiketoiminnan rakentamiseen ja muutokseen, jota tarkastellaan toisiaan täydentävistä näkökulmista: strategia, kasvuyrittäjyys, yrittäjähenkinen johtaminen, sekä operaatioiden ja palvelujen johtaminen.

Doctoral Candidate

haku päättyy 30.11.2017

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 30.10.2017.